برلیانس C3
بر خلاف بسیاری از ماشین های چینی برلیانس به برند موفقی در ایران تبدیل شد و برلیانس C3 و استقبال خوب به عمل آمده از آن نشان داد که این کمپانی قصد دارد تا سهم بیشتری را از بازار ایران کسب کند . سبک طراحی برلیانس C3 همانند H320 است با این تفاوت که به همان نسبت افزایش ارتفاع حجم و حس قدرت در آن افزایش پیدا کرده است که به نظر نگارنده این ماشین از دیگر محصولات برلیانس چهره هماهنگ تری دارد .
وجود گلگیر های ورم کرده در هر 4 گوشه ماشین ، سقف مشکی رنگ ، باربند سقفی و فلاپ های مشکی رنگ در تمام اطراف ماشین چهره ای جذاب و متناسب با ابعاد برلیانس C3 به وجود آورده است که اکثریت سلیقه ها آن را می پسندند . برلیانس C3 درون کابین طراحی اش کاملا مشابه برلیانس H320 است با این تفاوت که به منظور راحتی بیشتر ابعاد کمی بزرگ تر شده است . برلیانس از نظر کیفیت ساخت و مونتاژ جزء بهترین ها است و از آنجایی که رنو ساندرو استپ وی و برلیانس C3 هر دو در پارس خودرو مونتاژ می شوند می توان از نظر کیفی وضعیت هر دو ماشین را برابر دانست .
از آنجایی که برلیانس C3 در داخل کابین مشابه با H320 است از همان صندلی های راحت و ارگونومیک بهره می برد که هم در دید مطلوب تاثیر دارد و هم در مسافت های طولانی کمترین احساس خستگی به شما دست نمی دهد . یکی از مزایای برلیانس C3 جادار بودن ابعاد است که از ماشین های هم کلاس خود فضای بیشتری را در اختیار شما قرار می دهد . از نظر امکانات رفاهی و ایمنی برلیانس C3 ماشین کاملی به نظر می رسد و به طور کلی در بخش طراحی و کابین و ... ماشین خوب و با کیفیتی است و امتیاز بالایی را با توجه به قیمت و کلاس ماشین دریافت می نماید . رنو ساندرو استپ وی در داخل کابین مشابه ساندرو است و طراحی تکراری دارد اما برلیانس C3 وضعیت جدید تر و مناسب تری دارد ، از نظر آپشن بهتر است و ارگونومی مطلوب تری را هم در اختیار سرنشینان قرار می دهد .
در بخش ویژگی های فنی برلیانس C3 کاملا مشابه با دیگر ماشین های خانواده H300 برلیانس است و این یعنی برلیانس C3 از یک پیشرانه 4 سیلندر با آرایش خطی به حجم 1498 سی سی بهره میبرد که به خوبی از عهده ماشین برمیاید و شتاب و چالاکی راضی کننده ای در اختیار راننده قرار می دهد . در دور موتور 5800 دور در دقیقه 103 اسب بخار قدرت پیشرانه ماشین تولید میکند و در دور موتور 3800 دور در دقیقه هم گشتاور 138 نیوتن متر از پیشرانه برلیانس C3 حاصل می گردد و در اختیار راننده ماشین قرار می گیرد .
پیشرانه این سری از ماشین های برلیانس بر مبنای اقتصادی بودن و استفاده شهری طراحی شده است اما شتابگیری خوب و قابل اعتمادی دارد و از همه مهم تر مصرف سوخت 7 لیتری ماشین در سیکل ترکیبی با وجود گیربکس اتوماتیک می باشد که بسیار عالی به نظر می رسد و کاملا ماشین اقتصادی می باشد که با توجه به پارامتر های ماشین در این کلاس این رقم کاملا خوب است . برلیانس C3 به لطف پیشرانه آشنایش نشان میدهد که ماشین کم استهلاک و در بخش فنی قابل اعتمادی است . پیشرانه 1.5 لیتری محصولات برلیانس تا اینجا که چهره خوبی را از خود به نمایش گذاشته اند و وضعیت ایده آلی دارند اما رنو ساندرو استپ وی به علت کشش نسبی بهتر و حضور بلند مدت K4M در ایران امتیاز بالاتری دریافت می کند .
برلیانس C3 یک کراس اوور جمع و جور شهری با هندلینگ خوب و سواری تقریبا نرم و خوب است که اگر گاهی هوش کنید جاده های پر پیچ و خم را با سرعت غیر مجاز طی کنید لبخند رضایت روی لبهایتان خواهد نشست و البته فرمان برقی دقیق برلیانس C3 هم در این نکته مثبت تاثیر بسزایی گذاشته است .
برلیانس C3 با همان استایل H320 و همان مشخصت فنی اما با آپشن های بیشتر ، ظاهر قابل قبول تر و فضای جادار تر از همان بدو ورود به بازار به صورت عالی مورد استقبال قرار گرفت و اگر به هر دلیلی ماشین ارزشمند رنو ساندرو استپ وی را نخواستید برلیانس C3 جزء بهترین ها محسوب می گردد.