میتسوبیشی اوتلندر
هنگامی که نخستین بار میتسوبیشی اوتلندر وارد ایران شد همگان از آن به عنوان یک ماشین ساده با چهره معمولی یا می کردند اما با فیس لیفت میتسوبیشی اوتلندر و تغییر رنگ بندی ماشین نظر های بسیاری به سمت میتسوبیشی اوتلندر و چهره جذابش جلب شد . میتسوبیشی اوتلندر ظاهری هماهنگ دارد که در قسمت جلو ترکیبی از خشم و هیجان را در قالب یک چهره با پرستیژ به نمایش می گذارد و این شخصیت ظاهری میتسوبیشی اوتلندر در نمای جانبی و عقب هم به چشم می خورد اما میزان سادگی افزایش یافته است که نکته مثبتی می باشد و در واقع این سادگی باعث شده تا میتسوبیشی اوتلندر اغراق آمیز نباشد . از ظاهر بیرونی و میزان جذابیت هر دو ماشین زیبا هستند و در یک سطح عالی قرار دارند و سانگ یانگ رکستون G4 و میتسوبیشی اوتلندر فارغ از بحث سلیقه شخصی نظرات مثبت بسیاری را به سمت خود جذب می کنند .
با ورود به c طراحی ساده اما با دیدگاه لوکس جلوه دادن انجام شده است اما جدا از این بحث طراحی بر اساس پارامتر های همیشگی میتسوبیشی انجام شده است و به محض قرار گرفتن در اوتلندر این شباهت احساس می گردد . از نظر کیفیت که میتسوبیشی اوتلندر و سابقه درخشان این برند جای هر گونه حرفی نذاشته است و از نظر آپشن هم میتسوبیشی اوتلندر کامل است اما برای کسانی که به دنبال آپشن هستند گزینه مناسب تر سانگ یانگ رکستون G4 است . نکته مشترک بین میتسوبیشی اوتلندر ژاپنی و سانگ یانگ رکستون G4 ابعاد بسیار جادار این دو است که فضای بسیار راحتی را برای سرنشینان ایجاد کرده اند .
میتسوبیشی اوتلندر از یک پیشرانه 4 سیلندر خطی به حجم 2360 سی سی و با تنفس طبیعی بهره می برد که با توجه به وزن و ابعاد ماشین خوب جوابگو بوده است و میتسوبیشی اوتلندر را میتوان ماشین نسبتا چالاکی اطلاق کرد .این پیشرانه برای میتسوبیشی اوتلندر 170 اسب بخار قدرت و 220 نیوتن متر گشتاور را فراهم می کند که برای این کلاس مقدار قدرت کافی است و ماشین مناسبی به نظر می رسد اما از سانگ یانگ رکستون G4 30% قدرت کمتر و بیش از 40% گشتاور کمتری دارد و بالطبع کشش و توانایی های حرکتی میتسوبیشی اوتلندر هم ضعیف تر خواهد بود .
همانند نسل قبل میتسوبیشی اوتلندر پیشرانه با یک گیربکس CVT کوپل شده است که البته مورد بازنگری و اصلاحات قرار گرفته است و شاهد تعویض دنده هایی سریع ،نرم و دقیق هستیم و ماشین از نظر انتقال قدرت و تعویض دنده در سطح کاملا بالایی قرار دارد . از نظر کشش و شتاب اولیه نسبت به قبل میتسوبیشی اوتلندر با توجه به ضعف های گیربکس و میل نداشتن پیشرانه به شتابگیری چندان موفق نبود اما حالا بسیاری از ضعف های میتسوبیشی اوتلندر جبران شده است و شاهد یک شتابگیری خوب و پر نفس با توجه به وزن و ابعاد ماشین هستیم . مهم ترین تفاوت بین سانگ یانگ رکستون G4 و میتسوبیشی اوت لندر در پیشرانه نحوه تنفس موتور است که این تفاوت های حرکتی و قدرتی و ... را به وجود آورده است .
سیستم تعلیق میتسوبیشی اوتلندر و کاربردی بودن آن یکی از دلایل مهم محبوبیت آن است که علت آن تجارب بسیار میتسوبیشی در مسابقات رالی ، داکار و ... است که در ساخت میتسوبیشی اوتلندر به کار رفته است و همین موضوع باعض شده تا سامورایی جذاب ما توانایی آفرود خوبی داشته باشد ، راندنش آسان باشد و هندلینگ خوبی به نمایش بگذارد و در نهایت در شهر سواری نرم و آرامی به نمایش می گذارد .
میتسوبیشی اوتلندر یک کراس اوور جذاب و با کیفیت ژاپنی است که ارزش خرید بالایی دارد اما حالا سانگ یانگ رکستون G4 قدم به میدان رقابت گذاشته است که با قدرت موتور و گشتاور بیشتر ، کشش بهتر ، آپشن های متنوع تر و تکنولوژی جدید تر از میتسوبیشی اوتلندر ارزش خرید بالاتری دارد و ویژگی های بیشتری را در رنج قیمت مشابه در اختیار شما می گذارد .
می توانید تجربه رانندگی با میتسوبیشی اوتلندر را اینجا مشاهده نمایید.