میتسوبیشی اوتلندر PHEV
میتسوبیشی اوتلندر PHEV را میتوان بزرگترین ریسک آرین موتور دانست زیرا نخستین ماشین هیبرید با قابلیت شارژ با برق شهری است که به ایران وارد شده است، نخستین کراس اوور پلاگ این هایبرید محسوب میشود و در بدو ورود به بازار قیمت بالایی داشت و همچنان هم یک خودرو گرانقیمت محسوب میشود. چهره میتسوبیشی اوتلندر و میتسوبیشی اوتلندر PHEV یکسان هستند و این یعنی همه ویژگی های ظاهری میتسوبیشی اوتلندر PHEV با نمونه بنزینی برابر است اما به منظور داشتن وجه تمایز زیر سپرها و رکاب کمی تغییر داشته و طراحی رینگ میتسوبیشی اوتلندر PHEV هم تغییر کرده است.
در داخل کابین میتسوبیشی اوتلندر PHEV سطح بالای کیفیت، ارگونومی و راحتی حفظ شده است اما غربیلک فرمان و دسته دنده طراحی جدیدی دارند که با طراحی کلی کابین هماهنگی بیشتری پیدا کرده است. رنو کولئوس و میتسوبیشی اوتلندر PHEV هر دو کراس اوورهای جادار و با کیفیتی هستند اما از نظر آپشن میتسوبیشی اوتلندر PHEV در بخش ایمنی تجهیزات، کاملی دارد و در بخش رفاهی تجهیزات تقریبا محدودی دارد و با نمونه بنزینی خودش برابر است. میتسوبیشی اوتلندر PHEV از جهات مختلف همه ویژگیهای خوب میتسوبیشی اوتلندر را حفظ کرده است و در بعضی از بخشها هم اگر کمبودی وجود داشت، در میتسوبیشی اوتلندر PHEV به منظور بالا رفتن ارزش خرید سعی شده تا همه آنها جبران گردد.
میتسوبیشی اوتلندر PHEV از دو موتور الکتریکی و یک موتور بنزینی 2 لیتری نیرو میگیرد. میتسوبیشی اوتلندر PHEV، 3 حالت رانندگی متفاوت دارد؛ نخستین حالت نیرو گرفتن استفاده فقط در حالت بنزینی است. حالت دوم که تا سرعت 120 کیلومتر در ساعت می توانید از آن بهره ببرید استفاده از نیروی دو موتور الکتریکی بوده و حالت سوم هم ترکیب کار کردن دو نیروی مولد برق و بنزین با یکدیگر است که در این حالت حداکثر قدرت 203 اسب بخار و 332 نیوتن متر گشتاور تولید می شود و این نیرو به وسیله یک گیربکس CVT به چرخها منتقل می گردد و بعد از آن توسط سیستم 4WD و سیستم کنترل لحظه ای نیرو وارد شده به هر چرخ قدرت کافی برای به حرکت درآوردن میتسوبیشی اوتلندر PHEV را منتقل می کنند.
میتسوبیشی اوتلندر PHEV در حالت ترکیبی دو موتور و در سرعت های پایین 1.7 لیتر بنزین مصرف می کند و برای رسیدن به سرعت 100 کیلومتر در ساعت حدود 11 ثانیه زمان نیاز دارد و نکته مهم در مورد میتسوبیشی اوتلندر PHEV پلاگین هیبرید بودن آن است. یعنی شما میتوانید موتورهای برقی آن را با برق شهری شارژ کنید. از نظر توانایی های حرکتی این خودرو بسیار عملکرد جال و قابل قبولی دارد و از طرفی هم با اینکه میتسوبیشی اوتلندر PHEV آلایندگی بسیار کمی بر جای می گذارد، گزینه مناسبی برای شهرهای آلودهای چون تهران محسوب میشود.
از نظر سیستم تعلیق میتسوبیشی اوتلندر PHEV کاملا مشابه میتسوبیشی اوتلندر باقی مانده است اما محل قرار گیری دو موتور الکتریکی، ترنس اکسل ها، تغییرات موتور بنزینی و ... تقسیم وزن متفاوتی به وجود آورده اند و با توجه به هیبرید بودن میتسوبیشی اوتلندر PHEV و قدرت 203 اسب بخاری اش از توانایی های حرکتی و مانور خوبی برخوردار است اما به منظور نگهداری بهتر از سیستم هایبرید ماشین بهتر است تا به آفرود فکر نکنید و از میتسوبیشی اوتلندر PHEV به عنوان یک کراس اوور کم آلاینده شهری بهره ببرید.
میتسوبیشی اوتلندر PHEV از نمونه بنزینی میتسوبیشی ماشین کم آلاینده تر و کم استهلاک تری است و قابلیت شارژ میتسوبیشی اوتلندر هیبرید با برق شهری اگر هزینه زیادی در بر نداشته باشد، یک ویژگی مثبت است اما به هر حال با توجه به اینکه میتسوبیشی اوتلندر PHEV با نمونه بنزینی اختلاف قیمتی بسیار جزئی دارد ارزش خرید بالاتری دارد زیرا از نظر قیمت آن به دلار و یورو اختلاف قیمت میتسوبیشی اوتلندر PHEV با نمونه بنزینی زیاد است، ماشین بسیار مدرن تری است و در ساخت میتسوبیشی اوتلندر PHEV حداکثر تلاش را کرده اند که استهلاک پایین باشد اما به این نکته هم باید توجه داشت که علیرغم قدرت بالاتر میتسوبیشی اوتلندر PHEV به منظور حفظ سلامت سیستم الکتریکی ماشین نمیتوان فشار زیادی به آن وارد کرد و به علت خاص بودن سیستم هیبرید هزینههای سرویس دورهای میتسوبیشی اوتلندر PHEV به دلایلی چون داشتن روغن موتور مخصوص کمی از نمونه بنزینی بیشتر است.
در اینجا می توانید تست درایو کامل اوتلندر PHEV را مشاهده کنید.