ایران خودرو دنا را اصطلاحاً با نام لوکس ترین خودروی ملی به بازار عرضه کرد و دنا پلاس نمونه فیس لیفت و مجهز تر دنا است که پس از دنا معرفی و وارد بازار شد. در ظاهر دنا پلاس شاهد تغییرات چشمگیری به منظور نزدیک تر شدن طراحی آن به استانداردهای روز دنیا، خارج شدن از سادگی و دادن جلوه لوکس هستیم که در این امر طراحی چراغ جلو، گرافیک چراغهای عقب و خطوط مورب در نمای جانبی بیشترین تاثیر را دارند. سبک طراحی جک J4 و دنا پلاس با یکدیگر تفاوت دارند. طراحان در دنا پلاس سعی کردهاند تا کمی با شلوغ کاری به طراحی بهتری دست پیدا کنندو باید بگوییم تا حدودی هم موفق بودهاند.
به داخل کابین دنا پلاس که وارد میشویم طراحی در مجموع قابل قبول اما تکراری است و تفاوتی در مجموع با نوع ساده دنا ندارد. کیفیت ساخت و مونتاژ دنا پلاس و هم چنین متریال به کار رفته کاملاً متوسط است و وجود 4 ایربگ، سانروف سیستم مالتی مدیا کامل، نویگیشن و صندلی های برقی برای سرنشینان جمله آپشنهای خوبی هستند که سطح رقابت دنا پلاس را بالا برده است. با توجه به بررسیهای انجام شده در مورد دنا پلاس و جک J4 کیفیت سدان چینی یعنی جک J4 را می توان بهتر دانست، در بحث آپشن تقریبا برابر هستند و برتری دنا پلاس به صورت جزئی است.
موتوری که ایران خودرو بر روی ماشین های سمند، دنا و دنا پلاس به کار برده است پیشرانه معروف EF7 یا همان موتور ملی است. این پیشرانه 4 سیلندر و 16 سوپاپ است و 1646 سی سی حجم دارد و با آرایش خطی درون کاپوت دنا پلاس قرار گرفته است. دنا پلاس با تکیه بر این پیشرانه 115 اسب بخار قدرت در دور موتور 6300 دور در دقیقه و 157 نیوتن متر گشتاور در دور موتور 5000 دور در دقیقه تولید میکند و نیروی موتور توسط یک گیربکس 5 سرعته دستی که با کد BE3 شناخته می شود به چرخهای جلو دنا پلاس انتقال پیدا می کند. کیفیت بخش فنی قطعات در دنا پلاس وضعیت مناسبی دارد و با توجه به وزن نسبتاً سنگین دنا پلاس کشش خوبی ارائه میدهد اما در مجموع عملکرد بخش فنی دنا پلاس را میتوان ضعیف دانست که این موضوع در دنا پلاس توربو برطرف شده است.
در مجموع سواری نرم و خانوادگی را میتوان ویژگی سواری با دنا پلاس دانست و سطح پایداری، قابلیت مانور و فرمان پذیری در حد انتظار دارد اما کمی سواری با دنا پلاس کاملا شما را آگاه میکند که آرایش سیستم تعلیق، پلتفرم و ... ساده و قدیمی است.
دنا پلاس یکی از بزرگترین قدم های ایران خودرو برای پیشرفت محسوب می گردد اما هنوز هم راه زیادی را تا یک ماشین نوین و خاص با ویژگیهای خوب دارد و نداشتن گیربکس اتوماتیک، نداشتن یک پلتفرم جدید و در نهایت یکسان بودن بعضی از ویژگیهای دنا پلاس با سمند مانند پیشرانه کاملا مشابه با گراف یکسان قدرت و ... از بزرگترین عیوب دنا پلاس به شمار می رود.