شرکت کارمانیا که مسئولیت واردات محصولات بی وای دی را به عهده دارد پیش از آنکه بی وای دی S7 را به سبد محصولاتش بیافزاید کراس اوور S6 که نسل قبلی بی وای دی S7 به شمار میرود و کامپکت سدان F3 را عرضه کرده بود که سیاست های فروش و تبلیغات بسیار ضعیفی داشت اما حالا در مورد بی وای دی S7 از روش های نوین و پر بازده تری استفاده کرده که باعث شده تا بی وای دی S7 برای عموم مردم نام آشناتری باشد . بی وای دی S7 را از نظر طراحی با توجه به چینی بودنش میتوان تکامل یافته دانست و با وجود شباهت هایی که بیشترین آن در قسمت عقب است ورگه هایی از بی وای دی S6 و در واقع نسل دوم لکسوس RX دارد که در نهایت و با توجه به المان های طراحی بی وای دی S7 با یک ماشین هماهنگ از نظر ظاهری با ویژگی های مناسب است که بیشترین طرفداران آن را میانسالان تشکیل می دهند .
به داخل کابین بی وای دی S7 که وارد می شویم یکی از نقاط قوتش طراحی مدرن است و ترکیب گسترده چرم و چوب باعث شده تا جلوه ای لوکس و فراتر از یک کراس اوور متوسط چینی داشته باشد . از نظر کیفیت مونتاژ و متریال به کار رفته بی وای دی S7 در سطح خوبی با توجه به قیمتش قرار دارد و هنگام قرار گرفتن در داخل کابین آن به دلیل وجود انبوهی از آپشن ، کیفیت خوب ، ارگونومی ایده آل ، طراحی لوکس و ... رضایت مندی زیادی در مورد بی وای دی S7 خواهید داشت که در این کلاس و با این مقدار بودجه توانسته ویژگی های خوب فراوانی را در کنار هم قرار دهد . از جمله نکات مثبت بی وای دی S7فضای جادار و 7 نفره است که آن را به جادار ترین ماشین کلاس و رنج قیمت خودش تبدیل کرده است و تا اینجا وضعیت ظاهری و طراحی ، کیفیت ، تجهیزات ، راحتی ، ابعاد و ارگونومی در بی وای دی S7 وضعیت خوب و ایده آلی را به اثبات رسانده است . از نظر راحتی کابین ، آپشن و هر آنچه که مربوط به رفاه سرنشینان است در بی وای دی S7 سنگ تمام گذاشته اند و درون کابین در بسیاری از بخش ها از سانگ یانگ تیوولی بهتر و در بسیاری از نقاط هم برابر می باشد .
قلب تپنده بی وای دی S7 4 سیلندر خطی با 16 سوپاپ میباشد که به طور دقیق 1999 سی سی حجم دارد و تنفس موتور توسط سیستم توربوشارژر انجام میشود . بی وای دی S7 با تکیه بر قلب تپنده 2 لیتری خود قابلیت تولید 203 اسب بخار قدرت در دور موتور 5500 دور در دقیقه و 320 نیوتن متر گشتاور در بازه دور موتور 1750 الی 4500 دور در دقیقه را دارا میباشد و نیرو آن توسط یک گیربکس 6 سرعته اتوماتیک دوال کلاچ به چرخ های جلو بی وای دی S7 منتقل میشود . هماهنگی موتور و گیربکس بی وای دی S7 خوب است ، ضرایب دنده آن طوری برنامه ریزی شده تا بی وای دی S7 شتابگیری خوبی به نمایش بگذارد ، به سرعت های بالا بدون فشار مضاعف دست پیدا کند و در کروز مسیرهای طولانی تر بتواند حداقل مصرف سوخت و آلایندگی را به ثبت برساند .
بی وای دی S7 طبق گفته سازنده 1750 کیلوگرم وزن دارد اما با این حال از حالت سکون در حدود 9 ثانیه سرعت خود را به 100 کیلومتر در ساعت می رساند و در سیکل ترکیبی تنها به 7.5 لیتر سوخت نیاز دارد که این اعداد و ارقام نشان میدهند در بخش فنی بی وای دی S7 کاملاً کوپل شده و از تکنولوژی پیشرفته ای برای تولید و انتقال قدرت سود میبرد و از طرفی بی وای دی S7 در دور موتور میانی به بیش از 80% از قدرت و گشتاور خودش دست پیدا میکند که در کاهش استهلاک و مصرف سوخت خود بسیار مفید است . سانگ یانگ تیوولی موتور تنفس طبیعی دارد که کاملاً با توجه به وزن و ابعاد سانگ یانگ تیوولی جوابگو است اما نقطه مقابل آن بی وای دی S7 است که برای جبران وزن بیشتر از پیشرانه 2 لیتری توربو و گیربکس 2 کلاچه بهره می برد و در عمل نشان می دهد که توانایی حرکتی مناسبی دارد .
بی وای دی S7 به عنوان یک کراس اوور میان سایز در عبور از دست اندارها و دایره پیچ سواری نرم و بدون کوبشی را برای شما به ارمغان میاورد تا سطح راحتی عالی بی وای دی S7 حفظ شود ؛ از نظر سواری و هندلینگ بی وای دی S7وضعیت خوبی دارد اما حس و لذت سواری بی وای دی S7 با سانگ یانگ تیوولی به علت تفاوت سگمنت و ساختار کاملا متفاوت است و به همین دلیل نمیتوان برتری خاصی قائل شد اما میتوان گفت که سواری بی وای دی S7 خانوادگی است و سانگ یانگ تیوولی بیشتر جوان پسند عمل می کند .
همانطور که پیشتر هم در مورد بی وای دی S7 گفتیم از جمله برترین ماشین های چینی است که تا به حال به بازار ایران راه پیدا کرده است اما با توجه به نوسانات در حال حاضر ارز و بازار خودرو و بسیاری دیگر از مسائل که واردات ماشین با آن پنجه در پنجه است در حال حاضر از محصولات با سابقه درخشان تر مانند نمونه های دست دوم سانگ یانگ تیوولی استقبال بیشتری به عمل میاید و ارزش خریدش در حال حاضر از بی وای دی S7 صفر کیلومتر بالاتر است اما از نظر جذابیت های بصری و عملکرد و راحتی هر دو ماشین های بسیار خوبی هستند .