برلیانس کراس یا برلیانس C3 یک هاچبک شهری است که نمونهای ارتقا یافته از برلیانس H320 به شمار میرود. برلیانس کراس همانند سایر محصولات برلیانس توسط پارس خودرو تولید میشود و از سال 1396 وارد بازار شده است. برلیانس کراس تا به اینجا توانسته به فروش نسبتا خوبی دست پیدا کند و بازار خرید و فروش خوبی هم دارد.
برلیانس کراس در مقایسه با برلیانس H320 تغییراتی را در ظاهر و نیز در آپشنها تجربه کرده. از جمله این تغییرات اضافه شدن ارتفاع خودرو، تغییر شکل چراغهای عقب، اضافه شدن اسپویلر، دیفیوزر و باربند و نیز طراحی جدید رینگها بوده است. در مجموع طراحی برلیانس C3 را میتوان قابل قبول دانست و نکته منفی بزرگی در آن دیده نمیشود. هرچند که این تغییرات جزئی و کمی امکانات بیشتر، باعث افزایش قیمت آن در مقایسه با H320 شده است.
طراحی کابین برلیانس کراس معمولی و ساده است. در مرکز داشبورد و بر روی کنسول وسط یک نمایشگر دیده میشود و کلیدهای کنترلی و ورودیهای هوا در بالا و پایین آن تعبیه شدهاند. داشبورد شکل سادهای دارد و کیفیت متریال به کار رفته در کابین هم چندان بالا نیست و بیشتر از پلاستیک خشک تشکیل شده است.
برلیانس کراس امکاناتی چون 2 عدد کیسه هوا، ایموبلایزر، سنسور دنده عقب، تهویه مطبوع اتوماتیک، سیستم صوتی با 4 بلندگو و 2 عدد توئیتر، ایزوفیکس صندلی عقب، تنظیم ارتفاع نور چراغهای جلو، سانروف برقی و ورود و استارت بدون کلید را در اختیار شما قرار میدهد.
برلیانس کراس در ابتدا با یک موتور 1.5 لیتری عرضه شد که 103 اسب بخار قدرت و 138 نیوتن متر گشتاور تولید میکند. اما کمی بعد پارس خودرو یک موتور 1.65 لیتری 4 سیلندر جدید را برای محصولات خانواده برلیانس در نظر گرفت که توان خروجی آن به 114 اسب بخار و گشتاور آن به 154 نیوتن متر میرسد. برای انتقال این قدرت یک جعبه دنده 4 سرعته اتوماتیک در نظر گرفته شده که چندان با موتور هماهنگ نیست و عملکرد متوسطی دارد.
برلیانس کراس C3 با موتور جدید در بخش شتاب گیری عملکرد بهتری دارد اما همچنان هم تنها برای مسیرهای شهری مناسب است و نمیتوان انتظار زیادی از آن داشت.
برلیانس کراس در بازار شرایط نسبتا خوبی دارد و فروش بهتری را در مقایسه با لیفان X50 تجربه میکند. در مجموع میتوان گفت ارزش خرید این خودرو بالاتر از رقیب هموطن است و در اولویت قرار دارد.