سوناتا YF
سوناتا YF را به نوعی میتوان یکی از محبوب ترین سدانهای وارداتی به کشور دانست زیرا در زمان حضور در بازار به فروش بالایی دست پیدا کرد. طراحی ظاهری هیوندای سوناتا YF بسیار پر زرق و برق است و آنرا به گونه ای شکل داده اند که بیش تر چهره آنرا جوان تر ها می پسندند. سوناتا YF بسیاری از فروشش را مدیون چهرهای است که خاص و جذاب شکل گرفته که البته این به معنی زیبا بودن نیست. هیوندای بر روی چهره سوناتا YF بیش از هر قسمت دیگری وقت صرف کرده است.
در داخل کابین سوناتا YF طراحی زیبا و قابل قبول است اما همان طور که گفتیم چون به چهره توجه زیادی شده و جزئیات دیگر کمرنگ تر شده است، در کابین سوناتا YF ارگونومی چندان خوب نیست، متریال کیفیت خوب و چندان دلچسبی ندارد، ایزوله کابین خیلی مناسب نیست و به علت طراحی خاص اتاق قسمتی از راحتی سرنشینان گرفته شده و داخل کابین تنگ و خفه شده به نظر میرسد. اما بزرگ ترین برگ برنده هیوندای سوناتا YF را می توان در بخش امکانات رفاهی و ایمنی دانست . زیرا سوناتا YF از امکانات کامل و خوبی با توجه به کلاس و قیمت سود می برد و برازنده واژه فول آپشن است.
در سینه هیوندای سوناتا YF یک پیشرانه 4 سیلندر خطی قرار دارد که 2359 سی سی حجمش است. سوناتا YF با تکیه بر این پیشرانه قادر است تا 178 اسب بخار قدرت و 241 نیوتن متر گشتاور تولید کند. سوناتا YF تقریبا استهلاک زیادی تولید میکند ولی در کل مصرف سوخت مناسبی دارد و در شتابگیری با وجود لختی خاصی که دارد اما از نیسان تینا تند و تیز تر شتاب می گیرد. سوناتا YF برای انتقال قدرتش به چرخ های خودرو از یک گیربکس 6 سرعته اتوماتیک استفاده میکند که خود گیربکس عملکردش در کل خوب و رضایت بخش است اما به طور کامل با موتور خودرو هماهنگ نیست.
هیوندای سوناتا YF هندلینگ خوبی دارد اما سواری اش خشک و کوبنده است که چندان جالب نیست و لاستیک های فاق کوتاه و خشکش هم در این حس سواری تاثیر بدی گذاشته است. البته به لطف این تعلیق فرمان پذیری هیوندای سوناتا YF خوب و لذت بخش است. از دیگر خوبی های سوناتا هم میتوانیم به ترمز های پرقدرت و قابل اطمینانش اشاره کنیم.
به طور کلی هیوندای سوناتا YF ایراداتی دارد که چندان جالب نیست اما ویژگیهای مثبتی دارد از جمله طراحی زیبا و نیز پیدا شدن راحتتر قطعات در بازار. اما در مجموع نیسان تینا به دلیل سواری راحتتر و موتور قدرتمندتر، در اولویت خرید قرار میگیرد.