جک S5 اتوماتیک
جک s5 از زمان حضورش در بازار نسبت به دیگر ماشین های چینی موجود فروش بهتری را به علت جذابیت هایش تجربه کرد که در ادامه میبینیم کدام ویژگی های جک اس 5 است که این ماشین را از رقبا برتر نگه داشته است . در ابتدا تولید جک اس 5 این ماشین با گیربکس دستی 6 سرعته وارد بازار شد و حال چند مدتی است که جک اس 5 اتوماتیک با چند آپشن اضافه وارد بازار شده است تا برتری خود را حفظ کند . جک اس 5 در طراحی بدنه سبک هیوندای نسل قبل IX-35 را دنبال می کند و یک نسخه کپی شده از آن ماشین است که کپی کاری خوبی از آب در آمده است و در مقایسه با ظاهر ماشین هایما اس 7 توربو شارژ هر دو ماشین در بخش طراحی سطحی برابر دارند . در نسخه اتومات نیز تغییرات ظاهری ماشین تنها به تعویض رینگ ها با سایز 18 اینچ و تعویض سپر و چراغ جلو ختم شده است یک نوشته 6DCT هم بر روی درب صندوق عقب خودنمایی میکند که با کمی دقت به راحتی تفاوت این ماشین با مدل دنده دستی قابل تشخیص است .
با ورود به کابین جک اس 5 اتوماتیک شباهت با ماشین هیوندای IX-35 بیش تر میگردد به گونه ای که اگر تفاوت های کوچک مانند تریم وجود نداشت کابین این دو ماشین کاملا یک شکل بودند . کنسول جلو بیش ترین شباهت را با هیوندای IX-35 های نسل قبل دارد . طراحی کلی کابین جک اس5 چشم نواز و هماهنگ است و ارگونومی و راحتی مناسبی را دارا میباشد و از نظر ارگونومی کابین یک پله بهتر از ماشین رقیب طراحی شده است . کیفیت متریال کابین ماشین سطح متوسطی دارد اما با توجه به قیمت ماشین و ویژگی هایی که جک اس 5 در اختیار ما قرار میدهد چندان نکته مهم و قابل توجهی به شمار نمیرود . جک اس 5 دنده ای در بخش امکانات موفق عمل کرده بود و حالا در نسخه اتومات تغییراتی رخ داده است که از گذشته هم این ماشین بهتر عمل می کند .
صندلی ها پوشش چرمی دارند و صندلی راننده به صورت اتوماتیک تنظیم می شود . صندلی های جلو به گرمکن مجهز هستند و علاوه بر این دوربین دید عقب ، سنسور پارک جلو و عقب ، Keyless entry / start ، TPMS , HDC , HAC , ESP ،سیستم صوتی مجهز به دی و دی پلیر و 6 بلند گو و ... از جمله تجهیزات جک S5 اتوماتیک هستند . هایما اس 7 توربوشارژر هم مانند جک اس 5 اتوماتیک ماشین پر امکاناتی است و از این نظر هم این دو ماشین برابر میباشند زیرا آپشن های خوب و کارآمدی در هر دو ماشین موجود است تا سرنشینان احساس راحتی کنند .
قلب تپنده جک S5 یک پیشرانه 2 لیتری توربوشارژ است که در هر دو مدل دنده ای و اتومات به طور مشترک استفاده میشود و نقطه قوت این ماشین نسبت به دیگر رقبایش بر روی کاغذ است ولی اینبار هایما اس 7 توربوشارژر هم پر قدرت ظاهر شده است و در بخش فنی حرف هایی برای گفتن دارد . پیشرانه پر خوران جک اس 5 174 اسب بخار قدرت و 235 نیوتن متر گشتاور را به چرخ های جلو منتقل میکند .این پیشرانه در دور موتور 3000 دور در دقیقه به ماکزیمم بوست خود میرسد . گیربکس 6 سرعته اتوماتیک دبل کلاچ جک اس 5 به خوبی با موتور ماشین جفت شده است و نسبت به نمونه دنده ای عملکردی دقیق و راحت تر دارد . البته با توجه به حجم کم پیشرانه و گیربکس اتوماتیک کشش خودرو در سر بالایی ها خوب نیست و حتما باید با دنده معکوس به راه خود ادامه دهید که با توجه به طبیعت ماشین و گشتاور و وزن و دیگر پارامتر ها این موضوع چندان هم دور از انتظار نیست .
سواری جک اس 5 خوب بوده و سیستم تعلیق ماشین عملکرد مناسبی را از خود نشان میدهد . در داخل کابین نیز خبری از ضربه ، کوبش و سر و صدای آزار دهنده نیست . جک اس 5 فرمانش هم خوب و دقیق عمل کرده و زاویه پیچش خوبی نیز دارد و از این نظر نسبت به هایما اس 7 ماشین بهتری است و سواری قابل قبولتری ارائه میدهد .