برلیانس C3 کراس یک خودرو هاچبک چینی و نمونهای به روز شده از برلیانس H320 است که ارتفاع بیشتری دارد و در ادامه به بررسی تغییرات ایجاد شده آن اشاره خواهیم کرد.
مدت زیادی از حضور برلیانس C3 کراس در بازار ایران نمیگذرد و نخستین حضور آن به سال 1396 بازمیگردد. هدف از ساخت و معرفی این خودرو، عرضه یک خودرو جدید و جذابتر بود اما به هیچ وجه شرایط مناسبی را در بازار تجربه نکرد و آمار فروش آن نشان از عملکرد ضعیف آن دارد.
میتوان گفت برلیانس C3 کراس بر اساس برلیانس H320 ساخته شده و به همین دلیل این دو خودرو شباهت زیادی به یکدیگر دارند. تفاوتهای میان این دو خودرو جزئی است و میتوان طراحی نسبتا جدید چراغهای عقب، رینگهای جدید، رکابهای پلاستیکی، دیفیوزر پلاستیکی نقرهای رنگ و نیز ریل سقفی را از مهمترین تفاوتهای بین آنها دانست. همچنین ارتفاع خودرو کمی افزایش پیدا کرده است.
با ورود به کابین برلیانس C3 کراس نخستین نکتهای که جلب توجه میکند، کیفیت پایین متریال به کار رفته در کابین است. در مرکز داشبورد یک نمایشگر به کار رفته و کلیدهای کنترلی بر روی فرمان و کنسول وسط دیده میشوند. کیفیت سواری برلیانس C3 کراس مشابه برادر کوچکتر یعنی H320 است و شرایط متوسطی دارد. در مجموع طراحی و کیفیت کابین برلیانس کراس چندان خوب نیست ولی وضعیت بهتری از لیفان X60 دارد.
برلیانس C3 ویژگیها و تجهیزات رفاهی چون 2 عدد ایربگ، ترمز دیسکی عقب و جلو، ایموبلایزر، سنسور دنده عقب، تهویه مطبوع اتوماتیک، ایزوفیکس صندلی عقب، تنظیم ارتفاع نور چراغ جلو، سانروف برقی و سیستم ورود و استارت بدون کلید را در اختیار شما قرار میدهد.
برلیانس C3 کراس به یک موتور 1.65 لیتری 4 سیلندر مجهز شده که توانایی تولید 114 اسب بخار قدرت و 154 نیوتن متر گشتاور را دارد و برای انتقال آن هم یک جعبه دنده 4 سرعته اتوماتیک در نظر گرفته شده است. این موتور عملکرد بهتری در مقایسه با موتور 1.5 لیتری قبلی دارد ولی در مجموع نمیتوان انتظار زیادی از آن داشت.
برلیانس C3 کراس با وجود تغییرات اندکی که در ظاهر تجربه کرد، تبدیل به خودرو موفقی نشد و فروش خوبی را تجربه نکرد اما در مقایسه با لیفان X60 شرایط بهتری دارد و بازار خرید و فروش بهتری دارد. هرچند که هر دو خودرو در یک سطح و عملکرد قرار میگیرند.